Logo
Logo

Uw TFP Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp

Iedere kinderwens vertelt een uniek en persoonlijk verhaal! Wat uw verhaal ook is, bij TFP Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp kunt u terecht voor het vervullen van die kinderwens. Maak dan hier kennis met onze kliniek, onze werkwijze en uitgebreide onderzoeks- en behandelmogelijkheden.

TFP Kinderwunsch Deutschland

Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp doet al meer dan twintig jaar pionierswerk op het gebied van fertiliteitsbehandelingen.


Hoogste kwaliteit van zorg dankzij intensieve internationale samenwerking. Wij houden ons consequent aan de hoogste medische normen.


Als lid van TFP, een Europees netwerk van fertiliteitsklinieken in Nederland, Engeland en Polen, hebben we al vele jaren een intensieve interdisciplinaire uitwisseling over de inzichten en ontwikkelingen binnen de moderne voortplantingsgeneeskunde.


Onze jarenlange ervaring en de hoge mate van specialisatie van onze artsen dragen evenveel bij aan het succes van onze behandelingen als ons diepgaande begrip voor de behoeften van onze patiënten.


Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal waarbij ons hoofddoel is dat u zich veilig, vertrouwd en gehoord voelt. Omwille hiervan krijgt u gedurende de volledige behandeling begeleiding van dezelfde professional. Die doorloopt het gehele traject met u en staat steeds klaar met advies en antwoorden op uw eventuele vragen.


Komende informatieavonden

Neem deel aan onze gratis bijeenkomsten. Leer meer over mogelijke behandelingen en maak kennis met ons team. Alle bijeenkomsten zijn natuurlijk coronaproof.

Volledig gericht op uw kinderwens

Wij begeleiden in onze kliniek alleen mensen die een onvervulde kinderwens hebben. Hierdoor kan de fertiliteitskliniek in Leiderdorp u steeds op een ontspannende, individuele en professionele manier helpen. Wij streven ook steeds naar een maximaal resultaat.

A couple getting a consultation with a TFP expert

Probeert u een kind te krijgen?

Wij kunnen helpen.

Blog berichten

Pre-footer

Klaar voor de volgende stap? Wij zijn er voor u.

Maak een online afspraak en het vervullen van uw kinderwens komt een stukje dichterbij.